Konferens med övernattning

Det här är ett av de mest populära förslagen. Självklart kan ni utgå från detta och lägga till saker som till exempel gruppaktiviteter eller bastu.

För att göra det enkelt för dig, har vi satt ihop tre prisvärda konferensförslag och ett lite mer exklusivt paket för att du enkelt ska få en överblick över vad du köper. De är kombinerade utifrån vad många våra gäster efterfrågat. 

Alla priser är exklusive moms.

KONFERENSGÅRDEN MED FOKUS PÅ SOCIAL HÅLLBARHET

Stiftelsen Allmänna Barnhuset har i uppdrag att stärka barn i utsatta livssituationer genom forskning och metodutvecklingsprojekt. Överskottet från Sätra Bruk går till att finansiera Stiftelsen Allmänna Barnhusets verksamhet.

Aktiviteter och teambuilding

En aktivitet kan vara så enkel som att gå och fiska. En annan kan vara en stor teambuildingaktivitet. Alla aktiviteter har sin plats och sin funktion.

Sinnenas kamp

En utmaning för alla våra sinnen Här bjuds ni in till en sexkamp i sinnenas tecken. Ni tävlar i lag i grenar som gör intryck

Läs mer »

Naturlig mindfullness

Stanna upp och ta del av naturen med alla sinnen. Mindfulness eller medveten närvaro är ett förhållningssätt till livet som handlar om att leva här

Läs mer »

Expedition Sätra

Expedition Sätra tar med er ut på äventyr runt anläggningen.  Ni ska under en begränsad tid lösa ett antal uppdrag av vilt skiftande karaktär.  Expeditionen

Läs mer »

Hotell- och konferensverksamheten håller stängt tillsvidare.

Övrig verksamhet som bedrivs av Sätra Bruk AB så som skogsbruket, vattenkraften och jordbruket fortsätter drivas som vanligt.