Sätra Bruks

Herrgård

Bröllop och events

Ska ni ordna ett företagsevent? Du kanske fyller jämt? Eller ska gifta dig med ditt livs kärlek? Det måste ju firas. Och visst vore det skönt att slippa tänka på allt? 

Vi hjälper dig gärna att ordna både företagsevent och privata tillställningar på Herrgården. Luta dig tillbaka och njut av dina kollegors sällskap eller dina nära och kära. 

Vi kan ta emot grupper upp till 50 personer. 

Vi erbjuder en förtrollande dag och natt omringad av en helt underbar natur

Slå oss en signal eller fyll i formuläret nedan så ordnar vi så att er vistelse blir precis så som ni vill ha den.

Ska du och ditt livs kärlek gifta er?

Varför inte göra det på trolska Sätra Bruk. Här bor ni ensamma från andra gäster omringade av trolsk natur och Edsån ringlades igenom herrgårdsparken.

Hos oss hyr man hela eller delar av anläggningen med kapacitet för 50 personer. Vid större bröllop hyr vi in ett tält extravagansa med kapacitet för 150gäster. Vi har 31 hotellrum med egna badrum om totalt 47 bäddar. Samt 16 bäddar i våra jaktstugor fördelat på 3hus.

Via vår samarbetspartner BriQ skräddarsyr vi ett upplägg med middag, aktiviteter och personal som är här endast för er, efter era önskemål.

Familjesammankomster, födelsedagar, dop, släktträff

Fira allt som är värt att fira på vackra Sätra Bruk. Hos oss hyr du hela eller delar av herrgårdsanläggningen för era önskemål.

Fyller farfar 80? Samla hela släkten och avnjut vår goda herrgårdsmiddag, följt av bastubad och dopp i Edsån!

Eller varför inte bara ett tillfälle att samlas och njuta av natur och härligt sällskap.

Vi har personal på plats vid frukost och middag. Övrig tid är ni ensamma och får njuta av herrgården helt själva.

 

Bo på en herrgård

Sätra Bruks Herrgård, där boendet blir en unik och exklusiv upplevelse. Här är hela anläggningen reserverad enbart för dig och ditt sällskap, vilket skapar en intim och privat atmosfär.

Upptäck ro och avslappning när ni har hela herrgården för er själva. Det är en plats där ni kan fördjupa era relationer och verkligen lära känna varandra i en fridfull och avskild miljö. Inga andra gäster kommer att störa er frid, vilket ger er möjlighet att njuta av varje ögonblick utan distraktioner.

Sätra Bruk Herrgård blir således inte bara en plats att övernatta utan en destination där ni kan skapa minnesvärda stunder, omgivna av historisk charm och den vackra naturen som omger herrgården. Upplev en exklusiv vistelse där avskildhet och lugn blir nyckelorden för er tid på Sätra Bruk Herrgård.

Föregående bild
Nästa bild

Herrgården

Här bor du i genuin herrgårdsmiljö.

Herrgården byggdes på 1790-talet och var från början brukspatronens bostad. Huset har sedan dess varsamt renoverats i utseende och funktion. Idag finns på Herrgården tio rum varav fyra är dubbelrum. Samtliga rum har sin egna personliga stil. Ett med kakelugn. Alla med samma höga standard.

Föregående bild
Nästa bild

Nygården

Nygården är Sätra Bruks senaste tillskott med 8 dubbelrum längs med Edsån. Skogen och kulturlandskapet är en viktig del av Sätra Bruk och Nygården är byggd för att sudda ut gränserna mellan ute och inne.
Alla hotellrummen har egen terrass eller balkong och alla rum har dagsljus.

Föregående bild
Nästa bild

Kamrersgården

Kamrersgården var på sin tid kamrerens bostad. Här får du känslan av att kliva tillbaka i tiden. Kvar är detaljer som de gamla garderoberna och trägolven. Idag inrymmer den tre enkelrum, fyra dubbelrum samt ett sällskapsrum. 

Husdjur är välkomna att bo i Kamrersgården!

Föregående bild
Nästa bild

Gästgården

Även denna byggnad daterar tillbaka till tiden då Sätra Bruk var en av ortens största arbetsgivare. Här kunde man handla sina dagligvaror. Gästgården har tidigare inrymt både brukskontor och lanthandel. Idag finns här fem vackert renoverade och inredda enkelrum.

Offertförfrågan

Kontakta oss genom att fylla i formuläret eller slå oss en signal så ordnar vi så att er vistelse blir precis som ni vill ha den.