Sätra Bruks

Konferensgård

På Sätra Bruks Herrgård får ni lugnet och avskildheten för att uppnå era mål med konferensen. Här hittar ni förtrollande skogar och sjöar som speglar himlen.

Här finns inget som stör. Här får ni ro att slappna av och att lära känna varandra bättre. Vi erbjuder dessutom välutrustade konferenslokaler, fina rum med sköna sängar, god mat och bra priser.

Vi erbjuder den unika möjligheten att ha hela anläggningen för er själva, något som brukar vara väldigt uppskattat.

Både stora och små grupper är välkomna!

Vi skräddarsyr er konferens efter era önskemål

Slå oss en signal eller fyll i formuläret nedan så ordnar vi så att er vistelse blir precis så som ni vill ha den.

Konferenslokaler på Sätra Bruks herrgård

Kreativa och produktiva möten beror inte enbart på lokalerna men det kan hjälpa en bit på vägen om man har rätt förutsättningar.

Mötesrummen på Sätra Bruk erbjuder en lugn miljö där ni kan ha störningsfria möten. Lokalerna är ljusa och fräscha samt utrustade med dator, projektor, ljud och wi-fi.

Välj mellan våra olika lokaler. Smedjan som är vår största konferenslokal, med anor från tiden då Sätra var ett bruk, eller Nygården som är vårt senaste tillskott.

Konferens med naturen som granne
Den stora konferenslokalen rymmer 60 personer
Smedjan erbjuder även fyra stycken grupprum för 8-16 personer
Previous slide
Next slide

Konferenslokaler i Smedjan

Vår ursprungliga konferensbyggnad kallas för Smedjan eftersom det i mitten av 1700-talet var en stångjärnssmedja.

Den stora konferenslokalen i Smedjan rymmer upp till 60 personer och de fyra mindre lokalerna rymmer från 8 till 14 personer.

I konferenslokalerna finns wi-fi, laptop, projektor, ljudanläggning och DVD. Whiteboard och blädderblock finns i samtliga konferenslokaler. Extra projektor finns att tillgå. Konferenstelefon kan ordnas på begäran. Gratis kopieringsutrustning ingår.

I Släggan finns även hörslinga.

Konferens i det gröna
Nygården erbjuder även ett grupprum
Moderna lokaler
Previous slide
Next slide

Nygården

Nygården är Sätra Bruks senaste tillskott. Konferensrummen i Nygården skapar en känsla av att vara nära landskapet tack vare de stora fönstren som nästan är nedsänkta i hagen på ena sidan och blickar ut över Edsån på andra sidan.

I konferenslokalen finns wi-fi, laptop, projektor, ljudanläggning , DVD, whiteboard och blädderblock. Konferenstelefon kan ordnas på begäran. Gratis kopieringsutrustning ingår.

Naturen, aktiviteter och teambuilding

En aktivitet kan vara så enkel som att gå och fiska. Eller vandra i vår natursköna miljö. En annan kan vara en underhållande eller utmanade teambuildingaktivitet. Alla aktiviteter har sin plats och sin funktion.

Expedition Sätra

Expedition Sätra tar med er ut på äventyr runt anläggningen.  Ni ska under en begränsad tid lösa ett antal uppdrag av vilt skiftande karaktär.  Expeditionen

Läs mer »

Sinnenas kamp

En utmaning för alla våra sinnen Här bjuds ni in till en sexkamp i sinnenas tecken. Ni tävlar i lag i grenar som gör intryck

Läs mer »

Naturlig mindfullness

Stanna upp och ta del av naturen med alla sinnen. Mindfulness, eller medveten närvaro, är ett förhållningssätt till livet som handlar om att leva här

Läs mer »

Bo på en herrgård

Sätra Bruks Herrgård, där boendet blir en unik och exklusiv upplevelse. Här är hela anläggningen reserverad enbart för dig och ditt sällskap, vilket skapar en intim och privat atmosfär.

Upptäck ro och avslappning när ni har hela herrgården för er själva. Det är en plats där ni kan fördjupa era relationer och verkligen lära känna varandra i en fridfull och avskild miljö. Inga andra gäster kommer att störa er frid, vilket ger er möjlighet att njuta av varje ögonblick utan distraktioner.

Sätra Bruk Herrgård blir således inte bara en plats att övernatta utan en destination där ni kan skapa minnesvärda stunder, omgivna av historisk charm och den vackra naturen som omger herrgården. Upplev en exklusiv vistelse där avskildhet och lugn blir nyckelorden för er tid på Sätra Bruk Herrgård.

Previous slide
Next slide

Herrgården

Här bor du i genuin herrgårdsmiljö.

Herrgården byggdes på 1790-talet och var från början brukspatronens bostad. Huset har sedan dess varsamt renoverats i utseende och funktion. Idag finns på Herrgården tio rum varav fyra är dubbelrum. Samtliga rum har sin egna personliga stil. Ett med kakelugn. Alla med samma höga standard.

Previous slide
Next slide

Nygården

Nygården är Sätra Bruks senaste tillskott med 8 dubbelrum längs med Edsån. Skogen och kulturlandskapet är en viktig del av Sätra Bruk och Nygården är byggd för att sudda ut gränserna mellan ute och inne.
Alla hotellrummen har egen terrass eller balkong och alla rum har dagsljus.

Previous slide
Next slide

Kamrersgården

Kamrersgården var på sin tid kamrerens bostad. Här får du känslan av att kliva tillbaka i tiden. Kvar är detaljer som de gamla garderoberna och trägolven. Idag inrymmer den tre enkelrum, fyra dubbelrum samt ett sällskapsrum. 

Husdjur är välkomna att bo i Kamrersgården!

Previous slide
Next slide

Gästgården

Även denna byggnad daterar tillbaka till tiden då Sätra Bruk var en av ortens största arbetsgivare. Här kunde man handla sina dagligvaror. Gästgården har tidigare inrymt både brukskontor och lanthandel. Idag finns här fem vackert renoverade och inredda enkelrum.

Offertförfrågan

Kontakta oss genom att fylla i formuläret eller slå oss en signal så ordnar vi så att er vistelse blir precis som ni vill ha den.