Sätra Bruks

Konferensgård

På Sätra Bruks Herrgård får ni lugnet och avskildheten för att uppnå era mål med konferensen. Här hittar ni förtrollande skogar och sjöar som speglar himlen.

Här finns inget som stör. Här får ni ro att slappna av och att lära känna varandra bättre. Vi erbjuder dessutom välutrustade konferenslokaler, fina rum med sköna sängar, kanske alltför god mat och bra priser.

Kom på morgonen och åk på kvällen, eller övernatta. Oavsett hur många ni är kan ni boka hela anläggningen, något som brukar vara väldigt uppskattat.

Hotellet är klassificerat som fyrstjärnigt. Både stora och små grupper är välkomna!

Vi skräddarsyr er konferens efter era önskemål.

Slå oss en signal eller skicka ett mail så ordnar vi så att er vistelse blir precis så som ni vill ha den.

  • 0505-210 25
  • E-post
  • Färdiga konferenspaket

Övernatta

rum

I våra rum trivs du. Varje rum är unikt och vi kan erbjuda olika typer av boenden. Här kan du dra dig tillbaka och ladda batterierna.

Rummen är ljusa och rymliga – alla med samma höga standard och bekväma sängar. Nedan finner ni information om de specifika byggnaderna.


Läs mer om boende på Sätra Buks Herrgård

Mat och dryck på konferensen

Råvarorna är det viktigaste för att lyckas med matlagningen!


Mer om mat i samklang med naturen

Aktiviteter och teambuilding

En aktivitet kan vara så enkel som att gå och fiska. Eller vandra i vår natursköna miljö. En annan kan vara en underhållande eller utmanade teambuildingaktivitet. Alla aktiviteter har sin plats och sin funktion.


Läs om våra aktiviteter

Hotell- och konferensverksamheten håller stängt tillsvidare.

Övrig verksamhet som bedrivs av Sätra Bruk AB så som skogsbruket, vattenkraften och jordbruket fortsätter drivas som vanligt.