Konferens på Sätra Bruks Herrgård

På Sätra Bruks Herrgård får ni lugnet och avskildheten för att uppnå era mål med konferensen. Här hittar ni förtrollande skogar och sjöar som speglar himlen.

Här finns inget som stör. Här får ni ro att slappna av och att lära känna varandra bättre. Vi erbjuder dessutom välutrustade konferenslokaler, fina rum med sköna sängar, kanske alltför god mat och bra priser.

Kom på morgonen och åk på kvällen, eller övernatta. Oavsett hur många ni är kan ni boka hela anläggningen, något som brukar vara väldigt uppskattat.

Hotellet är klassificerat som fyrstjärnigt. Både stora och små grupper är välkomna!

Vi skräddarsyr er konferens efter era önskemål.

Slå oss en signal eller skicka ett mail så ordnar vi så att er vistelse blir precis så som ni vill ha den.

  • 0505-210 25
  • E-post
  • Färdiga konferenspaket

Övernatta

I våra rum trivs du. Varje rum är unikt och vi kan erbjuda olika typer av boenden. Här kan du dra dig tillbaka och ladda batterierna.

Rummen är ljusa och rymliga – alla med samma höga standard och bekväma sängar. Nedan finner ni information om de specifika byggnaderna.

Mat och dryck på konferensen

Råvarorna är det viktigaste för att lyckas med matlagningen!

Aktiviteter och teambuilding

En aktivitet kan vara så enkel som att gå och fiska. Eller vandra i vår natursköna miljö. En annan kan vara en underhållande eller utmanade teambuildingaktivitet. Alla aktiviteter har sin plats och sin funktion.

Naturlig mindfullness

Stanna upp och ta del av naturen med alla sinnen. Mindfulness eller medveten närvaro är ett förhållningssätt till livet som handlar om att leva här

Läs mer »

Expedition Sätra

Expedition Sätra tar med er ut på äventyr runt anläggningen.  Ni ska under en begränsad tid lösa ett antal uppdrag av vilt skiftande karaktär.  Expeditionen

Läs mer »

Sinnenas kamp

En utmaning för alla våra sinnen Här bjuds ni in till en sexkamp i sinnenas tecken. Ni tävlar i lag i grenar som gör intryck

Läs mer »

Med anledning av Covid-19 håller hotell- och konferensverksamheten stängt tillsvidare.

Övrig verksamhet som bedrivs av Sätra Bruk AB så som skogsbruket, vattenkraften och jordbruket kommer fortsätta drivas som vanligt.