Konferenslokaler på Sätra Bruks Herrgård

Kreativa och produktiva möten beror inte enbart på lokalerna men det kan hjälpa en bit på vägen om man har rätt förutsättningar.

Mötesrummen på Sätra Bruk erbjuder en lugn miljö där ni kan ha störningsfria möten. Lokalerna är ljusa och fräscha samt utrustade med dator, projektor, ljud och wi-fi.

Välj mellan våra olika lokaler. Smedjan som är vår största konferenslokal, med anor från tiden då Sätra var ett bruk, eller Nygården som är vårt senaste tillskott.

Konferens med naturen som granne
Den stora konferenslokalen rymmer 60 personer
Smedjan erbjuder även fyra stycken grupprum för 8-16 personer
Föregående bild
Nästa bild

Konferenslokaler i Smedjan

Vår ursprungliga konferensbyggnad kallas för Smedjan eftersom det i mitten av 1700-talet var en stångjärnssmedja.

Den stora konferenslokalen i Smedjan rymmer upp till 60 personer och de fyra mindre lokalerna rymmer från 8 till 14 personer.

I konferenslokalerna finns wi-fi, laptop, projektor, ljudanläggning och DVD. Whiteboard och blädderblock finns i samtliga konferenslokaler. Extra projektor finns att tillgå. Konferenstelefon kan ordnas på begäran. Gratis kopieringsutrustning ingår.

I Släggan finns även hörslinga.

Konferens i det gröna
Nygården erbjuder även ett grupprum
Moderna lokaler
Föregående bild
Nästa bild

Nygården

Nygården är Sätra Bruks senaste tillskott. Konferensrummen i Nygården skapar en känsla av att vara nära landskapet tack vare de stora fönstren som nästan är nedsänkta i hagen på ena sidan och blickar ut över Edsån på andra sidan.

I konferenslokalen finns wi-fi, laptop, projektor, ljudanläggning , DVD, whiteboard och blädderblock. Konferenstelefon kan ordnas på begäran. Gratis kopieringsutrustning ingår.