Till dig som undrar hur vi hanterar Corona

Bästa gäst/ konferensdeltagare

Din hälsa och ditt välbefinnande är vår första prioritet när du bor eller vistas på Sätra Bruks Herrgård
Den senaste tidens nyhetsrapportering har dominerats av Coronaviruset och därför vill vi personligen informera dig om att vi har utökade rutiner för städning av hotellrum och gemensamma ytor.

Vi bevakar kontinuerligt utvecklingen kring Covid-19 och vi följer noga de riktlinjer som kommer från Världshälsoorganisationen WHO och Folkhälsomyndigheten gällande spridningen av viruset. Vårt främsta fokus är att tillgodose våra gästers behov samtidigt som vi gör allt vi kan för att skydda dig, våra medarbetare och vårt samhälle.

Exempel på några åtgärder som vidtagits är:

  • Vi har stärkt upp rutinerna för städning och rengöring av rummen efter varje vistelse. Herrgården lägger extra stort fokus på städning av frekvent använda ytor som rumsnycklar, datorer i allmänna ytor, hissdörr och knappar, dörrhandtag och dörrlås, ljusströmbrytare, skrivbordsytor, telefoner, fjärrkontroller för TV.
  • Herrgården har också ökat fokus på städning av allmänna utrymmen som till exempel receptionen, möbler i matsalen, salongen, konferenslokaler.

För att säkerställa hälsa och välbefinnande hos vår hotellpersonal har vi bland annat infört följande åtgärder:

  • Om någon medarbetare inte mår bra eller om någon nära anhörig till dem inte mår bra uppmanar vi dem att stanna hemma för att undvika eventuell smittspridning.
  • Se till att ha god handhygien genom att ofta tvätta händerna och använda handsprit så ofta som möjligt
  • Och viktigast av allt, om de känner att de har influensaliknande symtom uppmanar vi dem att ta kontakt med sjukvården.