Event, bröllop och fest

Ska ni ordna ett företagsevent? Du kanske fyller jämt? Eller ska gifta dig med ditt livs kärlek? Det måste ju firas. Och visst vore det skönt att slippa tänka på allt? 

Vi hjälper dig gärna att ordna både företagsevent och privata tillställningar på Herrgården. Luta dig tillbaka och njut av dina kollegors sällskap eller dina nära och kära. 

Vi kan ta emot grupper upp till 50 personer. 

Event

Vi hjälper ditt företag till ett lyckat företagsevent. Hos oss finns olika paketerade event både den lilla och den stora gruppen.

Vi arbetar självklart också med att skräddarsy event och se till att våra kunder får precis det dom vill ha. Vi tar ett helhetsansvar för eventet, vilket gör att du inte behöver mer än en kontaktperson och leverantör.

Bröllop

Ska ni gifta er? Vi skulle bli stolta över att få förtroendet att ordna er bröllopsmiddag.

Det blir allt populärare med att gifta sig i unika miljöer. Sätras paviljong ligger alldeles intill Edsån och erbjuder den vackraste miljön till ditt bröllop. 

Och varför inte förlänga er upplevelse med att låta gästerna sova över och äta en stärkande frukost?

 

Fest

Oavsett ålder är en fest någonting som i princip alla finner glädje och nöje i. Sätra Bruks Herrgård  har sedan brukspatronernas tid varit en plats för fest och ståtliga tillställningar. 

Liksom vid bröllop och företagsevent ser vi till att din tillställning blir precis så som du vill ha den. Varför inte börja med en välkomstdrink vid paviljongen och avsluta med kaffe i salongen?

Övernattning

Även om ni inte ska fira i dagarna tre, så vet vi att det är oerhört uppskattat av födelsedags- och bröllopsgäster att få sova över en natt. Varför inte förlänga upplevelsen? Sov ut ordentligt, ät en gemensam stärkande frukost och ta en promenad i vår vackra bruksmiljö eller i den trolska skogen.

Beställningar för mat och/eller övernattning tar vi gärna emot om ni är ett sällskap på minst 12 personer. Har vi öppet och har någon annan tillställning på gång så går det oftast bra även med mindre grupper. För säkerhets skull: Ring för information/bokning på 0505-210 25.

Vi erbjuder en förtrollande dag och natt omringad av en helt underbar natur